Умните детски часовници MyKi Junior идват с подарък – ученически принадлежности от Vivacom
Смартфони Технологии

Умните детски часовници MyKi Junior идват с подарък – ученически принадлежности от Vivacom

Едни от най-полезните подаръци за малките ученици са умните детски часовници MyKi Junior. Преди началото на учебната година Vivacom пуска MyKi Junior в магазините си с подарък допълнителна каишка и куфарче с принадлежности за училище.

Умният часовник дава възможност не само за провеждането на двупосочни гласови, но и видео разговори – така по всяко едно време родителите могат да имат и пряка видео връзка с децата си. А за моментите, когато времето е ограничено за разговори, My Ki Junior може да изпраща и получава гласови съобщения, снимки и емотикони. SOS функцията известява родителите, когато детето се почувства застрашено. Достатъчно е то да докосне бутона и устройството автоматично ще набере въведения SOS номер. MyKi Junior използва комбинация от GPS, LBS и WiFi технология за максимална точност на локализация във всеки един момент за максимално спокойствие на родителите.

Детският часовник е подходящ избор за подарък, защото осигурява спокойствие на родителите и е интерактивен аксесоар за децата. MyKi Junor притежава полезни приложения, сред които 4 забавни и образователни игри, възможност за задаване на аларми за напомняне на различни дейности и задачи, калкулатор, фенерче, вграден акселерометър за изброяване на стъпки, разстояние и изгорени калории.

Децата могат също така да сменят визията на дисплея и да избират между три различни формата за час и дата. Други интереси функции са различните мелодии, които могат да се променят за различните обаждания, съобщения и аларми и възможността устройството да се настрои в три различни режима – вибрация, тих режим или режим звънене в зависимост от ангажиментите на детето през деня.

Умните детски часовници MyKi Junior идват с подарък – ученически принадлежности от Vivacom

MyKi Junor с подарък допълнителна каишка и училищни пособия ще се предлага от Vivacom на цена от 4.98 лв. на месец в комбинация с план SMART S+.

Етикети: