Теленор стартира услугата „Върни и вземи“ за изкупуване на стари смартфони
Смартфони

Теленор стартира услугата „Върни и вземи“ за изкупуване на стари смартфони

От днес Теленор предлага услугата „Върни и вземи“, чрез която потребителите могат да получат стойност под формата на ваучер в замяна на стар смартфон. Ваучерът може да се използва при закупуване на ново смарт устройство – телефон, таблет или на аксесоар от предлагания в Теленор асортимент.

Теленор стартира услугата „Върни и вземи“ за изкупуване на стари смартфони

С услугата „Върни и вземи“ всеки може да посети магазин на Теленор и да получи предложение за изкупуване на свой използван смартфон. В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му и ако е съгласен с предложеното, потребителят ще получи в замяна ваучер за договорената стойност. Ваучерът който може да се използва като платежно средство за покупка на нов смартфон, таблет или аксесоар от предлаганите в магазините на Теленор марки и модели. Всеки клиент може да предложи за изкупуване неограничен брой устройства, като за всяко от тях ще получи и отделен ваучер.

Ваучерът се предоставя под формата на електронен код, който клиентът ще получи чрез SMS на посочен от него телефонен номер. Той не е поименен и може да се предоставя за ползване и на друго физическо лице. Всеки ваучер може да се използва само по веднъж. Не е възможно ползването му на части, ползването на няколко ваучера накуп за една и съща покупка, както и за заплащане на месечни сметки, лизингови вноски, покупка на допълнителни пакети с минути, SMS, мобилен интернет или дигитално съдържание.

Услугата „Върни и вземи“ се предлага единствено магазинната мрежа на Теленор и е валидна за всички потребители – физически лица, независимо дали са клиенти на оператора или не.