Теленор прави Месец на Nokia със специални пакетни предложения и подаръци
Смартфони

Теленор прави Месец на Nokia със специални пакетни предложения и подаръци

Януари е Месец на Nokia в търговската мрежа на Теленор и операторът предлага специални пакетни цени и подаръци при покупка на смартфони от марката.

От днес, смартфон Nokia 2.1 Dual се предлага с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 21.99 и договор за лизинг на устройството за същия период на обща месечна цена от 29,99 лв. с подаръци тон-колонка iFrogz Coda BT и аксесоари по избор на стойност до 36 лв. Nokia 2.1 Dual притежава 5,5-инчов HD дисплей, 8-мегапикселова камера и 8GB вътрешна памет, която може да се разшири допълнително до 128GB чрез microSD- карта. Устройството има 1.4 GHz процесор, батерия 4000 mAh и работи с Android 8.1 Oreo (Go Edition).

Теленор прави Месец на Nokia със специални пакетни предложения и подаръци

От 9 януари до края на месеца, Теленор предлага и смартфон Nokia 7.1 Dual с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 26.99 и договор за лизинг на устройството на обща месечна цена от 49,49 лв., също с подаръци тон-колонка iFrogz Coda BT и аксесоари по избор на стойност до 36 лв. Nokia 7.1 има 5,84-инчов дисплей, 12-мегапикселова двойна основна камера и 8-мегапикселова селфи-камера с оптика от Zeiss, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет, която може да се разшири допълнително до 400GB. Устройството работи с осемядрен процесор 1.8GHz Kryo 260 и Android 8.1 Oreo, като е наличен ъпдейт и за Android 9.0 Pie.

До края на януари, подарък тон-колонка iFrogz Coda BT ще получат и всички клиенти на Теленор, които подпишат абонаментен договор и закупят в брой или получат на лизинг смартфон от останалите модели на Nokia, предлагани от оператора.

Предложенията са валидни за настоящи и нови клиенти на Теленор до 31 януари 2019 г. или до изчерпване на количествата от съответните модели смартфони, устройства и аксесоари, като при покупка с услугата „Купи онлайн“ се прилагат условията, посочени на страницата. Повече информация за това и за други предложения на Теленор е налична на официалната интернет страница на компанията www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 и в магазините на оператора и официалните партньори.