Смартфони Технологии

Смарт фитнес гривната HONOR Band 5 вече е в магазините на Vivacom

HONOR Band 5

Стилната смарт фитнес гривна HONOR Band 5 разпознава 10 различни вида спорт. Моделът издържа до 50 метра под вода и засича скорост, време и калории, дори при плуване. Устройството следи пулса непрекъснато благодарение на функцията TruSeen 3.0. Тя е перфектният аксесоар за всички, които са избрали активния начин на живот и вече се предлага в магазините и сайта на Vivacom, а в комплект с нея идва и страхотна спортна бутилка за вода HONOR.

Чрез функцията TruSleep дава информация за качеството и количеството на съня, идентифицира навиците на потребителя по време на сън и му предлага съвети как да го подобри.

HONOR Band 5

HONOR Band 5 проследява и измерва нивото на кислород в кръвта на потребителя и в комбинация с 24-часовия мониторинг на сърдечната дейност, гривната може да помогне на всеки да стане по-активен.

HONOR Band 5 улеснява ежедневието многократно, като прави получаването на съобщения, входящи и изходящи обаждания бързо и удобно и дава възможност за дистанционен контрол на музиката. Смарт гривната позволява настройка на аларми и снимане със смартфона само с един бутон, а батерията й издържа до 2 седмици след пълно зареждане.

HONOR Band 5

HONOR Band 5 идва с цветен 0.95” AMOLED сензорен дисплей и 8 различни дизайна екрана и е наличен в два свежи цвята – розов и черен на цена от 4.98 лв. на месец с план SMART L+.

 

 

Етикети:
Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!