Технологии

Първият смартфон с вградена под дисплея предна камера – ZTE Axon 20, ще се продава у нас от А1

Първият смартфон с вградена под дисплея предна камера ZTE Axon 20 ще се продава у нас от А1

На българския пазар излиза смартфонът ZTE Axon 20, който е сред първите модели, при които предната камера е изцяло под дисплея. ZTE Axon 20 е оборудван с 6,92-инчов OLED дисплей. Основната камера е 64 MP и има възможност за заснемане на видео в 4K резолюция и скорост от 60 кадъра в секунда. ZTE Axon 20 ще се предлага за предварителна поръчка от А1 на цени, започващи от 18.99 лева на месец или 359.99 лева в брой, при закупуване с тарифен план A1 ONE Unlimited 5XL.

Освен това FHD+ резолюцията прави картината много детайлна, а OLED технологията прави цветовете на дисплея по-наситени и живи. Благодарение на съотношението на екрана от 20,5:9 и DTS:X Ultra 3D озвучаването, устройството може да възпроизведе усещане за гледане на филм в киносалон.

Първият смартфон с вградена под дисплея предна камера ZTE Axon 20 ще се продава у нас от А1

С дебелина от едва 7,98 милиметра и ултра-тънки страни, ZTE Axon 20 не се отклонява от типичния за серията Axon елегантен външен вид. Извитото 3D стъкло на гърба се състои от 10 слоя, които са внимателно скрепени с 36 различни процеса, за да създадат приятна за допир текстура. Европейската версия на Axon 20 се предлага в изчистен черен цвят.

Основната камера на ZTE Axon 20 е с обектив от 64 MP и има възможност за заснемане на видео в 4K резолюция и скорост от 60 кадъра в секунда. Нощните снимки се получават страхотно, дори и при слаба светлина, а real-time HDR технологията прави телефона подходящ за снимане при всякакво осветление. Освен основните обективи камерата притежава и технология за стабилизиране на образа, което помага особено при записа на видео с високо качество. Софтуерът на камерата предвижда шест интелигентни шаблона, с които могат да се създават стилни видеа. Специален алгоритъм може да комбинира различни визуални преходи спрямо различни стилове музика. В допълнение към това уникалната технология за запис на цял екран, която създава видео в пропорции 20,5 към 9, може да поддържа боке ефекти за портрети, което добавя допълнителни опции за персонализиране на записите.

Първият смартфон с вградена под дисплея предна камера ZTE Axon 20 ще се продава у нас от А1

Аxon 20 работи с високо-ефективен 8-ядрен 12-нанометров чип и е с издръжлива батерия с капацитет от 4220 mAh. Тя е подкрепена от софтуер за оптимално пестене на заряда и система за бързо зареждане. Всичко това удължава ефективния живот на батерията с впечатляващите 35%. Към това трябва да добавим и 128 GB място за съхранение, което лесно може да бъде разширено до невероятните 2 ТВ, с помощта на Micro SD карта.

ZTE Axon 20 ще се предлага за предварителна поръчка от А1 на цени, започващи от 18.99 лева на месец или 359.99 лева в брой, при закупуване с тарифен план A1 ONE Unlimited 5XL. Доставките ще започнат на 4 декември – официалната дата, на която стартират продажбите във всички магазини на А1, както и онлайн на А1.bg.

 

Етикети:
Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!