Образование

Пролетен турнир „Наука за деца“ в ЧСУ Izzi Science for Kids

Пролетен турнир „Наука за деца“ в ЧСУ Izzi Science for Kids

ЧСУ Izzi Science for Kids организира Пролетен турнир „Наука за деца“, предназначен за ученици от 3. до 6. клас от всички училища в България. Надпреварата за млади изследователи ще се проведе на 1 април (петък), а крайният срок за регистрация за участие е 27 март.

Участниците ще премерят знания и умения в решаването на теоретични казуси и практически задачи. Не е необходима допълнителна подготовка на участниците извън обхвата на изучавания материал, а само подчертан интерес към науката, аналитично мислене и добра логика. Участниците, които желаят, ще могат да покажат умение за работа в екип в отборния кръг на състезанието. Участието в него не е задължително и не оказва влияние на класирането от индивидуалните кръгове, но ще донесе на състезателите много приятни научни емоции. За най-добре представилите се са осигурени награди, подходящи за всеки млад учен.

Представянето на участниците в Пролетен турнир „Наука за деца“ ще бъде оценявано от учителите по наука в ЧСУ Izzi Science for Kids Никола Каравасилев, Наско Стаменов и д-р Димитър Желев. Въпросите и предизвикателствата са съобразени с изучавания материал за съответната възраст.

Повече информация за Пролетен турнир „Наука за деца“ вижте тук – https://izzi.academy/izzi-tournement/

Форма за записване – https://forms.office.com/r/uf4rbmkBGZ

Повече за училището организатор вижте тук – www.izzi.academy

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!