Технологии

Производителят на гейминг периферия Genesis стана на 10 години и се ребрандира

Производителят на гейминг периферия Genesis стана на 10 години се ребрандира

Производителят на гейминг периферия Genesis празнува 10 години от създаването си. Компанията може да се похвали с глобално присъствие и бързо нарастване на разпознаваемостта на марката в нови области. Genesis се вдъхновява от елементите на периодичната таблица, която задава и номенклатурата на продуктовите наименования на устройствата. За годишнината си марката разкри новата си визуална идентичност. От компанията са подготвили лимитирана серия от продукти и артикули, които ще бъдат постепенно разкрити.

Производителят на гейминг периферия Genesis стана на 10 години се ребрандира

От компанията споделят, че процесът по ребрандиране е стартирал още преди две години, като целта му е била да се обърне внимание на настъпващите промени и да се предефинира идентичността на марката. В проведеното изследване е било отредено активно участие и на гейминг общността, която е имала възможност да изрази своите предпочитания и очаквания. Днес марката Genesis с гордост представя своето ново лого, а резултатът от работата коментира Доминик Пиетка, директор направление маркетинг:

“Това е важна крачка за нас и съм доволен, че я направихме. Genesis е на пазара от 10 години, през които сме постигнали много успехи благодарение на активното участие и съвместно с нашата общност, за което бих искал искрено да им благодаря. Марката Genesis претърпя огромни промени през последното десетилетие. Създадохме идентичност, която показва кои сме днес и кои ще продължим да сме в бъдеще.”

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!