Последният модел на Nokia - 8.1 вече е в магазините на Vivacom
Смартфони

Последният модел на Nokia – 8.1 вече е в магазините на Vivacom

Vivacom ще зарадва своите сегашни и бъдещи клиенти с ново атрактивно предложение – последният модел от семейството на Nokia – 8.1 е достъпен в търговската мрежа и онлайн само за на цена от 26,98 лв. на месец в комбинация с план Smart XL+.

Освен с отлична цена, устройството привлича с изчистен, модерен дизайн и атрактивни възможности. Металният корпус осигурява стабилност и издръжливост при ежедневна употреба. Със своя 6.18“ Full-HD+ PureDisplay смартфонът гарантира високо качество на картината – дори при ярка слънчева светлина цветовете остават реалистични. За по-детайлни и ярки изображение при видео клиповете сe грижи функцията HDR10.

Последният модел на Nokia - 8.1 вече е в магазините на Vivacom

С Nokia 8.1 потребителите получават възможност да правят качествени селфита дори при слаба светлина. Това се дължи на предната 20 MP селфи камера, която улавя светлината по усъвършенстван начин. Удоволствието от снимането се допълва от Двойна основна камера 12 MP/13 MP с оптика ZEISS и оптична стабилизация на изображението.

Последният модел на Nokia - 8.1 вече е в магазините на Vivacom

Интегрираните в приложението на камерата Google Lens™ и Снимки с движение осигуряват заснемането на изключително плавни видеоклипове.

Не са за пренебрегване и 3500 mAh батерия, която поддържа 18 W бързо зареждане. А нова функция за адаптивност на Android 9 Pie осигурява двудневна издръжливост. Процесорът Qualcomm Snapdragon 710 дава 27% повече производителност и 40% по-ниска консумация на енергия в сравнение с Nokia 7 Plus.

Като част от програмата Android One, Nokia – 8.1 ще получава редовни актуализации за сигурност, както и такива за операционната система за две години. Така потребителите ще знаят, че смартфонът им е защитен и ще разчитат на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Асистент.

Последният модел на Nokia - 8.1 вече е в магазините на Vivacom

Характеристиките на модела са допълват от 4 GB RAM, вградена памет 64 GB и поддръжка на допълнителна карта памет до 400 GB.

Последният модел на Nokia - 8.1 вече е в магазините на Vivacom

Nokia – 8.1 предлага и още една интересна функция – приложението Digital Wellbeing на Googlе, което визуализира начина, по който потребителят използва своя смартфон и в кои приложения е най-активен. Детайлната информация е подредена по минути, часове и дни за максимално улеснение. Предвидена е и възможност за създаване на таймер за всяко едно приложение.

Етикети: