От 12 август в TechnoMagicLand ще има ново лятно приключение за любопитковци във ваканция
Образование

От 12 август в TechnoMagicLand ще има ново лятно приключение за любопитковци във ваканция

За всички любопитковци във ваканция TechnoMagicLand са подготвили нова порция с научни приключения. От 12 до 16 август #TechnoMagicВаканция в София Тех Парк ще предложи коктейл от физика, химия, математика, информационни технологии и компютърни науки за ученици от 8 до 11 години.

През всеки един от дните TechnoMagicLand ще набляга на една научна област, за да не забрави наученото в училище, през дългите дни на ваканцията. Целодневните занимания са от 9:00 до 17:00 часа. Те ще са съчетание от работилници, научни занимания, свободно време за четене, класически и нови игри на открито, спорт.

Ето какво още споделят организаторите на #TechnoMagicВаканция:

  • Прилагаме двата ключови подхода за TechnoMagicLand – „учене чрез правене“ и „учене чрез игра“, с което правим ваканцията полезна и вълнуваща за любопитковците.
  • Забавлението е гарантирано! Ще се забавляваме с откривателство, като прилагаме научния подход – в серия от опити и експерименти ще дадем ключови насоки, но откритията ще ги оставим на любопитковците.
  • Науката е Fun! Знанието никога няма да ви остави да скучаете, дори за миг даже. Няма по-подходящо място за усвояване на знания, създаване на умения и изграждане на трайни навици за учене от магическия свят на робота TML-1 – TechnoMagicLand.
  • Разпределението на активностите по дни ще представим в началото на месец август, защото в момента се разработват нови научни занимания, които ще станат част от програмата на Центъра през есента. Въпреки това – не се колебайте! Можете да разчитате на високо качество и професионализъм, за които екипът на TechnoMagicLand гарантира.
  • Спортните занимания се провеждат на професионални съоръжения, които се намират на територията на Sofia Tech Park и под ръководството на професионални инструктори от Tech-Sport – Тенис клуб и спортни съоръжения. В програмата са включени занимания по тенис, футбол/ баскетбол, разпределени пропорционално в петте дни на ваканцията.
  • Игрите на открито са комбинация от класически и нови занимателни игри, които се провеждат в изключително добре поддържаното, охраняемо и защитено от автомобилен трафик парково пространство на Sofia Tech Park.
  • Необходимо е да направите заявка през формата за регистрация https://forms.gle/5HGGwou7Ks5j4mzu7
  • Можете да се запознаете и с другите предложения за лятната ваканция ТУК.