EnteR

На 2 юли Наско Стаменов гостува в Curious Bunch и ще ни разкаже за материалите, които ни дебнат отвсякъде (видео)

На 2 юли Наско Стаменов гостува в Curious Bunch и ще ни разкаже за материалите, които ни дебнат отвсякъде (видео)

Всеки четвъртък в 20 ч. феновете на науката имат запазено място пред мониторите, за да гледат предаването Curious Bunch. Тази седмица (на 2 юли) техен гост е химикът Наско Стаменов, който ще ни говори за… стиропор и целувки, за брони и безчелюстни риби, и за още куп, наглед случайни неща, които обаче са съвсем свързани. Наско си е подготвил много интересни истории за материалите, които ни дебнат отвсякъде. Ще видим общото между шоколада и стоманата, между стъклото и бонбоните. Може ли да направим презокеанско пътешествие с лед и трици, и как хора, които правят костюми могат да датират снимки.

На този линк ще може на живо да се включите и да гледате и коментирате Наско Стаменов на 2 юли от 20 ч. българско време:

Наско Стаменов е един от най-успешните комуникатори на науката в България. Той преподава химия както на начални класове, на гимназисти, така и на студенти, а в допълнение ръководи ученически отбори на международни състезания. Наско е част и от „Корпус за Бързо Гърмене“ – най-атрактивният научен екип, който зрелищно рекламира химията. Той е учител в Izzi Science for Kids и НПМГ.

Наско също има канал в ютуб – justNaka и има своя поредица – „Случайни знания с Наката“, където говори на разнообразни теми – от Джон Сноу до Земекопни машини!

Повече за Curious Bunch и техните гости до този момент може да намерите тук:

Уебсайт: https://curiousbun.ch/

Туитър: https://twitter.com/Curious_Bunch

Фейсбук: https://www.facebook.com/CuriousBun

Подкаст в Spotify: https://open.spotify.com/show/6xtkoQ5eiBV2A8I80u2QYA

Подкаст в Apple: https://podcasts.apple.com/gb/podcast/what-happens-when/id1469784296

Подкаст в Stitcher: https://www.stitcher.com/podcast/curious-bunch/what-happens-when

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!