EnteR

На 19 октомври не пропускайте астрофизика Никола Каравасилев в „Наука на Борда: Живот извън Земята, защо не?“

На 19 октомври (понеделник) от 19 часа в „Абордаж“ науката отново се качва на борда. Този път капитан на кораба на знанието ще бъде астрофизикът Никола Каравасилев, който ще ни разкаже за последните научни изследвания посветени на търсенето на живот извън нашата планета. Като разбира се, в „Наука на Борда: Живот извън Земята, защо не?“ няма да бъдат пропуснати и новините свързани с нашата съседна планета – Венера.

Никола е сред най-добрите млади учители по физика и астрономия в България. Повече от 10 години обучава ученици от цялата страна, които се подготвят за международни състезания по астрономия, физика и астрофизика. Той е ръководител на няколко олимпийски отбора, които участват в най-престижните състезания по природни науки в света. Ученици на Никола редовно печелят медали за България. Той е учител в Izzi Science for Kids, НПМГ и води школи в ПЧМГ.

Местата са ограничени. Моля потвърдете присъствието си като си запазите безплатен билет от линка: https://www.eventbrite.com/e/122799511645 .

Настоящото събитие е част от инициативата на Ratio “Месец на космоса” (Space Month) и е 34ти епизод на научно-популярната поредица „Наука на Борда“, която се организира от екипа на „Абордаж“.

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!