EnteR Наука

На 10 септември Антония Хубанчева ще ни разходи по дългия път към Табачка

На 10 септември Антония Хубанчева ще ни разходи по дългия път към Табачка

Колко далече трябва да отидеш, за да имаш истинско приключение? Табачка се намира на 300 км от София, но прекият път до там минава през три континента, няколко джунгли, стадо ядосани слонове, един настъпен крокодил и няколко хиляди прилепа. На 10 септември в Полски институт в София Антония Хубанчева ще бъде пътеводител на всички любопитни пътешественици.

Какво има в Табачка, за да си струва да биеш този път до там и какво те чака когато стигнеш? Един разказ за скритите в задния двор чудеса, лимита на човешките възможности и силата на една детска мечта. За всичко това ще ни разкаже една от най-темпераментните пътешественички и изследователки Антония Хубанчева. Свикнали сме да слушаме историите й от далечни и екзотични места, но този път приключението я отвежда в Табачка.

Антония Хубанчева е учен в Българската академия на науките и германския институт Макс Планк, има зад гърба си експедиции в Хаваи, Карибите, Африка, джунглите на Южна Америка и България. Паралелно с това тя е направила стотици лекции и обучения за деца и възрастни, както в България, така и по света.

Още за събитието „Презентация: Дългият път към Табачка с Антония Хубанчева“ може да научите тук – https://www.facebook.com/events/367927197466626/

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!