На вниманието на кандидат-гимназистите: Нова школа за подготовка по математика и български език и литература с водещи учители
Образование

На вниманието на кандидат-гимназистите: Нова школа за подготовка по математика и български език и литература с водещи учители

Тази есен новото частно начално училище в София Izzi Science for Kids стартира школа за подготовка по математика и български език и литература за деца от 5 до 7 клас. Високото ниво на подготовка за кандидат-гимназистите е гарантирано от впечатляващите учители по български език и литература – Даниела Богданова, и математика – Лили Демебукова. Школата Izzi Pass ще се провежда в модерните и удобни класни стаи на училището.

Лиляна Демебукова е един от най-сериозните учители по математика с над 30 години стаж. Тя редовно извежда випуски до успех на матурите след 7 клас по математика. Даниела Богданова е вдъхновяваща учителка по БЕЛ, която традиционно подкрепя децата до успешен финал както на матурите, така и на изпитите за Американския колеж.

За всеки един от предметите са предвидени 120 часа подготовка по предварително направена програма. Ще бъдат сформирани две групи с до 12 ученици. Занятията ще се провеждат всяка сряда от началото на учебната година до юни 2020-а, като в цената са включени помагалата и два пробни изпита. Подготовката за един от предметите е на стойност 1100 лева, а общата цена за математика и БЕЛ е 1900 лева. В допълнение училището може да предложи и транспорт от ключови места в София.

За въпроси и записване се обадете на телефон 0885 693 415.

Още информация може да намерите на сайта на училището – http://izzi.academy/

Може да ги последвате във Facebook – https://www.facebook.com/izzi.science