Началният педагог на Izzi Science for Kids Лиляна Демебукова: Задачите могат да се победят с труд и кураж
Образование

Началният педагог на Izzi Science for Kids Лиляна Демебукова: Задачите могат да се победят с труд и кураж

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!

Математиката не е лесна за обичане на всяка възраст. За това новото частно начално училище в София Izzi Science for Kids привлече в екипа си Лиляна Демебукова за начален педагог. Тя ще развие желанието на децата да се „борят“ със задачите с много труд и кураж. Училището залага на двуезично обучение със засилено изучаване на наука за своите малки възпитаници от предучилищна възраст, 1., 2., 3. и 4. клас. За учебната 2019/2020 година са останали единични свободни места в групите и на 19 май от 14:30 ч. е предпоследният приемен ден, а от 18:30 ч. ще има отворени врати за родители.

Днес Izzi Science for Kids представя един от началните си педагози – Лиляна Демебукова, която е един от най-сериозните преподаватели в тази област. Тя над 30 години преподава математика, от които 19 в частното училище „Света София“. Г-жа Демебукова е изключително опитен специалист, извеждал няколко випуска на първо място на матурите по математика след 7 клас. С нейна помощ малките ученици ще развият логическо и рационално мислене и ще приемат всяка трудна задача като предизвикателство, с което могат да се справят.

Защо е нужно училището Izzi Science for Kids? С какво ще помогне на децата, на родителите?

Училището ще даде възможност на децата да получават съобразено с възрастта им предизвикателство, което да даде възможност на всеки ученик да реализира собствения си потенциал. Децата не само ще получават знания, но ще развиват своя талант и творчески умения. Екипът от учители с опит и експертиза, и много любов ще успее да изгради хармонично развити и мислещи личности.

Какво значи да си комуникатор на наука?

За мен „комуникатор на наука“ означава да успея да предам по интересен за децата начин нужните знания и умения.

С какво смяташ че ще си най-полезна?

Смятам, че ще успея да възбудя интерес и любов към математиката. Децата ще успеят да развият логическо и рационално мислене и да приемат всяка трудна задача като предизвикателство, с което могат да се справят. Да развия желанието им да се „борят“ със задачите до край, да разберат, че и най-страшните от тях могат да бъдат победени с труд, хитрост и кураж.

Бъдещи планове на училището?

Ще изградим школа по математика, литература и английски език за по-големи деца, където моята роля ще бъде да положа основите на един добър отбор от млади талантливи математици с любов към науката. Това за мен ще е чест и заслужено признание.

Izzi Science for Kids вече обяви стъпките за кандидатстване през учебната 2019/2020 година за ученици от предучилищна възраст, 1., 2., 3. и 4. клас. Страхотният екип от професионалисти на училището е изготвил 3 лесни и забавни стъпки за прием. Като най-важното е, че децата няма да бъдат изпитвани и няма да правят тестове, а ще се търси творческо прилагане на знания и кандидатстването ще се превърне в приятно игрово преживяване за малките ученици.

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!