EnteR

Направи добро – дари книжка в парка! Orange Center ще ти благодари

Направи добро - дари книжка! Orange ще ти благодари

Едно добро дело никога не е излишно, а една книжка винаги може да предизвика детска усмивка. Тези две хубави неща се срещат в събота (12 май) на Голямата поляна в Южния парк. Инициативата „Детството е приказно с книжка в ръка“ на Orange Center и УНИЦЕФ се провежда в подкрепа на ранното детско четене и ще бъде част от „Фамилатлон“ – празник на семейството. Целта на благотворителната кампания е да набере книжки за деца в 35 детски градини и яслени групи в областите Шумен, Сливен, Монтана и София.

Всички желаещи да я подкрепят могат да го направят, като донесат нови или употребявани книжки за деца на възраст от 1 до 7 години в шатрата на УНИЦЕФ и Orange Center.

За участниците направили доброто дело да дарят книжка по време на кампанията ще има ваучери за отстъпка в обектите на Orange Center и възможност да се включат в томбола с награди от УНИЦЕФ.

Инициативата „Детството е приказно с книжка в ръка“ е част от дългосрочното партньорство между УНИЦЕФ и Orange Center в подкрепа на ранното детско развитие и образование и се провежда в подкрепа на проекта „Заедно от детската градина“ на МОН в партньорство с УНИЦЕФ. Повече информация може да откриете на www.unicef.bg

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!