Технологии

Най-новата механична безжична геймърска клавиатура на Logitech G излиза на българския пазар

Logitech G915 TKL Tenkeyless

От този месец най-новата геймърска клавиатура Logitech G915 TKL Tenkeyless вече е на българския пазар. За всички фенове и играчи безжичната LIGHTSPEED RGB механична клавиатура, предлага същите основни технологии и преживяване като отличената с награди G915, но в по-малък форм-фактор с до 40 часа живот на батерията.

Logitech G915 TKL Tenkeyless

Logitech G915 TKL разполага с всички важни клавиши за игра и се побира в по-малки пространства. Освен това може лесно да бъде пренасяна до LAN събития или при приятели. Тя разполага и с място за съхраняване на безжичния LIGHTSPEED приемник на гърба. Без цифровия блок играчите получават повече място, за да доближат мишката до клавиатурата, което определя по-малко разстояние между ръцете и позволява на тялото да стои по-центрирано за по-добър комфорт и по-малко умора – важен аспект за много геймъри.

Logitech G915 TKL Tenkeyless

Премиум клавиатурата включва награждаваната технология на Logitech G LIGHTSPEED Wireless за светкавично бързо, отговарящо на професионалния клас време за предаване от 1ms и до 135 дни нон-стоп безжична игра с изключени светлини (при игра 8 часа на ден). За първи път Logitech G предлага LIGHTSPEED в безжична клавиатура с LIGHTSYNC RGB подсветка без цифров блок. С LIGHTSYNC потребителите могат да задават около 16,8 милиона цвята посредством геймърския софтуер Logitech G HUB и да постигнат потапящо RGB изживяване. При активиране на RGB colorwave геймърите могат да играят до 40 часа само с едно зареждане.

Logitech G915 TKL Tenkeyless

Механичната геймърска клавиатура G915 TKL включва нископрофилните високопроизводителни механични GL ключове на Logitech G, които са с половината от височината на стандартните механични ключове за 25% по-бързо задействане (в сравнение със задействането от 2,0 мм при стандартните ключове) и по-комфортно преживяване при писане. Наличен е избор от GL Linear, GL Tactile или GL Clicky ключове за индивидуалните предпочитания на всеки геймър, като линейната версия предлага плавно натискане, а тактилната дава отчетливо задействане за играчите, които предпочитат директна обратна връзка. Clicky версията предлага звучно преживяване при писане в съчетание с тактилна обратна връзка, така че да дразните съквартирантите или гордо да демонстрирате геймърската си принадлежност!

Моделът е наличен на LogitechG.com и в ритейл магазините през юни  2020 г. на препоръчителна крайна цена от 449 лв. с ДДС.

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!