Технологии

Най-голямото изложение на електромобили у нас – ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 от 13 септември в Sofia Ring Mall

Най-голямото изложение на електромобили у нас - ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 от 13 септември в Sofia Ring Mall

От 13 до 16 септември Sofia Ring Mall ще бъде домакин на най-голямото и най-разнообразно събитие за електромобили досега у нас – 4-дневна специализирана експозиция, еднодневна интегрирана конферентна сесия, тест драйв и демонстрации. Първото ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 си проправя път към София през есента. Иноваторите сред автомобилните производители ще покажат докъде са стигнали, а създателите на зарядна инфраструктура и батерии – кои предизвикателства са вече зад гърба им. Гласът на знаещите – учени, разработчици, инженери, визионери – ще прозвучи на конференцията „Развитие на елекромобилността в България“, която също е част от събитието – на 13 септември, от 10.00 часа в Зала 10 на Cine Grand, Sofia Ring Mall.

„Вече има натрупан опит. Затова смятаме, че автомобилите с алтернативно задвижване имат нужда от експозиция. Тя ще покаже потенциала им и ще даде шанс на повече хора да видят и усетят следващото ниво на мобилността“, каза ръководителят на проекта Димитрина Христева. По думите й става дума за тепърва прохождащ сектор, който има очевидна перспектива, но все още слабо пазарно присъствие в България. „Искаме, заедно с всички участници в този процес, да покажем трансформацията, която рано или късно ще промени изцяло параметрите на познатия ни транспорт“, допълни Христева.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 ще се проведе в Sofia Ring Mall, защото нищо не може да се сравни с потока от хора, които ще посетят мястото, за да подготвят децата си за първия учебен ден. Изложението също се готви да посрещне своя първи ден, когато ще застане за първи път пред очите на българската публика. Ще се проведе в рамките на четири дни, с включен уикенд, за да могат повече хора да видят всичко необходимо за транспорта на бъдещето, събрано на едно място. Изложението ще даде възможност на потребителите да изпробват електрическите коли и Е-Технологиите в удобни и разнообразни маршрути за тестово шофиране. Станете част от Е-волюцията!

Входът за изложението ще бъде без такса. А за конференцията може да се регистрирате ТУК.