Мусала Софт
Технологии

Мусала Софт ще представи България на големия финал на Европейски бизнес награди

Мусала Софт е сред финалистите в категория „Работна среда и развитие на служителите“ и ще представи България на гала церемонията по връчване на Европейски бизнес награди 2017/18 на 23 май във Варшава, Полша. Това е най-големият бизнес конкурс в Европа, подкрепен от RSM. Компанията се класира за финала след като беше избрана за „Национален победител“ от независимо жури от близо 3000 бизнеси, селектирани като „Ones to Watch“ в края на миналата година. Европейските бизнес награди публикуваха селекцията след разглеждане и оценка на над 110 000 компании в Европа.

На финала в Полша, за първи път в 11-годишната история на наградите, всяка от компаниите финалисти ще бъде оценявана чрез събеседване със съдиите на специален собствен щанд, където ще представи най-големите си успехи. Жури от 55 бизнес експерти от различни европейски държави ще определи победителите в 12-те категории.

Мусала Софт е българският финалист в категорията „Работна среда и развитие на служителите“. Компанията развива цялостна стратегия за инвестиция в човешките ресурси и вече е носител на многобройни местни и международни отличия за успешните си и устойчиви практики.

Мусала Софт (www.musala.com) е водещ регионален доставчик на софтуерни решения в Югоизточна Европа. Екипът от 500 професионалисти, работи с широк набор от технологии в някои от най-горещите области като IoT, Big Data, Cloud, AI, Information Management, Automation Testing, Business Analysis, UI&UX.

Компанията създава и успешно внедрява иновативни решения и е доказан надежден партньор на местни и международни корпорации в областите ИКТ   (IBM, T-Systems, VMware, SAP, Atos, Cellent, Milestone, UGT), телеком  (Deutsche Telekom, Telenor, Mobiltel, Vivacom), финанси (OTP Group, KBC, DZI, Commerzbank, Generali, Visa), държавни институции (Министерство на вътрешните работи, НАП, Митническите власти на Холандия), както и на водещи компании в автомобилната, текстилната, гейминг индустрията,  здравеопазването и др.

Четирите офиса на компанията – в София, Русе, Бургас и Скопие следват най-новите  agile тенденции в организацията на екипната работа за постигане на баланс между работа и почивка и стимулиране на креативността.

Категорията, в която Мусала Софт е финалист – „Работна среда и развитие на служителите“ ще отличи организацията, която според оценката на журито най-добре е успяла да демонстрира, че човешкият ѝ ресурс е истински ангажиран с мисията ѝ, благодарение на това че прилага цялостна стратегия, базирана на целите на организацията. Също така, компанията трябва да е успяла да покаже, че се стреми към устойчиво подобряване на резултатите чрез инвестиция и усъвършенстване на процеса на подбор, личностно развитие на хората и подобряване на уменията им, както и повишаване на индивидуалната мотивация на всеки служител. В категорията се съревновават както частни, така и обществени организации и структури.

„Щастливи сме, че достигнахме до финала на този престижен и най-голям бизнес конкурс в Европа. Уверени сме, че заслужаваме високо международно признание за резултатите, които постигаме в развитието на нашите служители, създаването на позитивно конкурентна и креативна работна среда, която насърчава добрата екипна работа и самоусъвършенстването, за грижата за комфорта на нашите специалисти и като цяло – за високоефективната и работеща стратегия за развитие на човешкия ресурс, нашият най-ценен капитал“, сподели Делян Лилов, основател и изпълнителен директор на Мусала Софт.

Ейдриън Трип, изпълнителен директор на Европейските бизнес награди, заяви: „Финалът на тазгодишните награди ще събере на едно място компаниите с най-добри бизнес практики в Европа и ще даде високо признание на успеха им. Бяхме свидетели на забележителни бизнес постижения през изминалата година, затова пожелаваме късмет на всички финалисти, които еднакво заслужават да спечелят отличията.”

Освен новото тази година публично събеседване със съдиите, двудневното събитие ще включва поредица от семинари и уъркшопове, а водещи ще бъдат избрани експерти в различни области. Сред гостите ще има известни учени, политици, дипломати и над 500 бизнес лидери от най-успешните организации в Европа, много от които са и членове на журито на наградите.

Основната цел на Европейските бизнес награди е да насърчат развитието на по-силно и по-успешно общество на бизнеса в Европа. Допълнителна информация за събитието може да намерите на https://www.businessawardseurope.com/summit2018 или да последвате каналите в социалните мрежи.

 

 

Етикети: