Мощният 10-инчов таблет Huawei MediaPad M5 lite вече се продава в България
Технологии

Мощният 10-инчов таблет Huawei MediaPad M5 lite вече се продава в България

Huawei пусна нов мощен таблет на българския пазар. Това е MediaPad M5 Lite, който идва с 10.1-инчов, 1080p FullHD дисплей, 8-ядрен процесор и M-Pen lite стилус. Таблетът е с подобрената аудиосистема и специална технология за намаляване на натоварването върху зрението на потребителя.

Huawei MediaPad M5 Lite притежава мощен Kirin 8-ядрен процесор, който осигурява безпроблемно функциониране по време на игри, сърфиране в интернет или при писане на имейли. Операционната система EMUI 8.0 предлага на потребителите бърза и лесна работа с интерфейса на таблета, а батерията с капацитет 7500 mAh, съвместима с технологията на Huawei “QuickCharge”, осигурява бързо зареждане и дълготрайното функциониране на M5 Lite дори при прекомерно интензивна употреба.

Мощният 10-инчов таблет Huawei MediaPad M5 lite вече се продава в България

MediaPad M5 Lite ще поглези своите собственици със своя FullHD IPS дисплей с резолюция от 1920 Х 1200 пиксела, чиято иновативна технология ClariVu 5.0 предлага яркост, невиждана досега на пазара за таблети. Технологията регулира контраста и яркостта на цветовете чрез единствени по рода си софтуерни алгоритми, чрез които клиповете и изображенията биват показвани с много високо качество.

Със своя елегантен стилус, Huawei MediaPad M5 Lite е много подходящ избор за хората, които обичат да използват таблет както в работата, така и извън офиса. Неговите специални характеристики като Kids Corner  го правят удобен и за деца, тъй като родителите ще имат възможност автоматично да контролират използването му от страна на малчуганите. M5 Lite също така разполага с технология, която щади зрението и се грижи за това потребителите да заемат правилна и удобна позиция по време на използването му и по този начин да намалят значително вероятността от появата на здравословни проблеми в дългосрочен план.

Меломаните също ще останат доволни от MediaPad M5 Lite. Новият таблет на Huawei разполага с четворни говорители, проектирани от световноизвестния производител на аудиотехника Harman Kardon. Акустичният екип на “Harmon Kardon”, известен още като „Златното ухо“, е участвал активно в тестовете на M5 Lite, като по този начин любителите на качествения звук могат да бъдат сигурни във високото качество, което ще им бъде предоставено. В допълнение на това аудиосистемата на M5 Lite предлага мощни 3D съраунд ефекти, които правят звука още по-уникален.

Huawei MediaPad M5 Lite върви с комплект с елегантен M-Pen lite стилус с метално покритие, чието балансирано тегло го прави много удобен за използване, а благодарение на над 2000 сензора за допир редактирането на документи е и много прецизно. Сребристият метален стилус е напълно подходящ както за бизнес, така и за неформална среда и отговаря на модните вкусове дори на най-взискателните потребители. Той разполага и със здрава и надеждна „щипка“, с помощта, на която няма да има опасност да го загубите случайно.

Huawei MediaPad M5 Lite вече е наличен в търговската мрежа на Технополис, а през втората половина на октомври ще може да се закупи и от Теленор. A1 и търговската мрежа на Поликомп.

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!