EnteR

За 3 март в книжарници „Сиела“ ще има 50% отстъпка от книгите на издателства „Сиела“ и Deja Book

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!

На 3 март по случай Деня на освобождението на България в книжарници „Сиела“ ще има прекрасна изненада. Всички книги на издателства „Сиела“ и Deja Book ще се предлагат с отстъпка 50% в книжарници „Сиела“. Паралелно с това в сайта www.ciela.com отстъпката от 50% ще важи на 3 и 4 март за онлайн поръчки на книги от двете издателства.

Ето какво обявиха от издателство „Сиела“:

„Една птичка пролет не прави, но Серафим на колело – да!

На 3 март по случай Деня на освобождението на България всички книги на CIELA Books и Deja Book ще се предлагат с отстъпка 50% във всички книжарници „Сиела“*!

Успоредно с това от 00:00 часа на 3 март до 23.59 на 4 март всички книги на двете издателства ще се предлагат с отстъпка 50% и онлайн на www.ciela.com *!

Вие избирате как да вземете своите любими заглавия! А ние ще се опитаме да улесним нелеката задача по избирането, като споделим нашите препоръки в идните дни и като се срещнем с вас в книжарниците на 3 март!

*Промоцията важи до изчерпване на количествата във всяка книжарница и в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги в друга промоция, обявена до 3 март, и книги на цена 5,00 лв. или по-ниска.

Желаем ви приятно избиране!“

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!