EnteR

За 24 май – 3 дни в книжарници „Сиела“ ще има 50% отстъпка на книгите на издателства „Сиела“ и Deja Book

За 24 май - 3 дни в книжарници „Сиела“ ще има 50% отстъпка на книгите на издателства „Сиела“ и Deja Book

Книжарници „Сиела“ отново ще зарадват феновете на четенето за Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. На 22, 23 и 24 май във физическите им книжарници и в онлайн магазина www.ciela.com книгите на издателства „Сиела“ и Deja Book ще бъдат с 50% отстъпка.

Ето какво обявиха от „Сиела“:

„Наближава най-светлият български празник. Точен момент да се осмелим да погледнем смело напред – към един променен свят, в който обаче чистотата на духа остава най-важна.

А тъкмо навреме за Деня на българската просвета, 24 май, и нашите книжарниците в моловете и големите търговски центрове също отварят вратите си за вас, нашите читатели. Затова и сме ви подготвили подарък след дългата раздяла.

На 22, 23 и 24 май по случай Деня на българската просвета и култура и славянската писменост всички книги на Ciela и Deja Book ще се предлагат с отстъпка 50% във всички книжарници „Сиела”! Разбира се, спазваме всички противоепидемични мерки и контрол на достъпа – затова цели три дни ще бъдем там и ще ви посрещаме. Няма нужда да бързате и да се струпвате, имате достатъчно време да направите своите покупки.

Помислили сме и за всички, които все още следват #ОстаниВкъщи. Успоредно с това от 00:00 часа на 22 май до 24:00 на 24 май всички книгите на двете издателства ще се предлагат с отстъпка 50% и онлайн на www.ciela.com!

⭐ Промоцията важи до изчерпване на корицата във всяка книжарница и в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги, издадени при специални условия, включени в друга промоция, обявена до 22 май, както и книги на цена 5,00 лв. или по-ниска. Желаем ви приятно избиране!

⭐⭐ В търговските обекти на „Сиела Норма” АД се провеждат противоепидемични мерки, съгласно предписанията на държавните органи. Молим всички клиенти да спазват физическа дистанция най-малко от 1,5 м помежду си и от персонала, да ползват поставения дезинфектант за ръце, да се съобразяват със създадената организация за контрол на достъпа и да носят защитна маска или друго защитно средство за лице.

50% отстъпка

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!