Технологии

За хиляди потребители Facebook Messenger в момента не работи

За хиляди потребители Facebook Messenger в момента не работи

За последните два часа хиляди потребители по света изпитват проблеми с използването на Facebook Messenger. Чат приложението спря да работи за десктоп със съобщение „No Internet connection“, като малко след това бе последвано от спиране и на мобилната версия. Този проблем се наблюдава основно в Европа, но данните от сайта Down Detector показват, че са засегнати потребители от целия свят.

Все още няма официална информация от Facebook за причината за този проблем и кога се очаква да бъде разрешен. Приложението в момента е най-популярната платформа за разменяне на съобщения. През годините дори се превърна и в изключително надежден начин за работа на много потребители, които го използват и за официален канал за комуникация.

В момента потребителите съобщават, че освен Messenger при някои има проблем със зареждането на самия Facebook както и проблеми със социалната мрежа Instagram, която също е собственост на Марк Зукърбърг.

Подвеждащото за много потребители в момента е, че Messenger изписва „No Internet connection“ (няма връзка с интернет), което ги е да се обърнат към интернет доставчиците си, за да се опитат да разрешат проблема.

 

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!