Технологии

За европейското по футбол Vivacom добавя спортни функции в платформата си за телевизия EON

За европейското по футбол Vivacom добавя спортни функции в платформата си за телевизия EON

Днес Vivacom обяви, че специално за европейското футболно първенство EURO2020 добавя нови спортни функционалности в платформата си за телевизия EON. Това е спортният режим EON SPORTS MODE, чрез който зрителите ще получават данни за срещите и ще могат да следят статистика за мачовете в реално време през платформата.

С новата функция почитателите на футбола получават подробни и изчерпателни данни за съставите на отборите, за играчите – рождена дата, позиция на терена, картони, смени.

Едно от основните предимства на EON SPORTS MODE е лесният достъп – потребителите могат да достъпват спортната статистика лесно и бързо чрез отделна икона за всички екрани. Това може да стане и по още един начин – като се избере бутона за информацията за самото предаване.

В допълнение EON SPORTS MODE предоставя цялостна статистика за всеки мач – картони, удари, точни и неточни удари, нарушения, тъчове, засади, смени, отбелязани голове. Дори ако зрителите са пропуснали важни срещи, те имат на разположение цялата информация за класиране на отборите от първенството, изиграните мачове, победи, загуби, точки, допуснати и отбелязани голове, голова разлика и др.

EON SPORTS MODE гарантира на потребителите не само отлична осведоменост за играта, но и още по-силни положителни емоции по време на EURO2020. Клиентите на EON от Vivacom получават достъп до статистика за мачовете в реално време – по всяко време и от всяко устройство, както у дома, така и движение. Функцията е налична за всички екрани – EON приемник, EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, а също и през web версията на EON.

Повече информация за новата функционалност и EON пакетите можете да откриете тук

Платформата ЕON, разработена от United Cloud, водещият център за високотехнологични иновации на United Group, се предлага в три лесни за разбиране пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. Те комбинират изключителни функционалности, сред които до 7-дневен ТВ архив на повече от 200 канала, каталог с качествено видео съдържание с над 10 000 заглавия в EON Видеотека, които непрекъснато се обновят, и супер бърз интернет. Пакетите осигуряват добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат варианта, който най-добре отговаря на техните нужди и бюджет.

За европейското по футбол Vivacom добавя спортни функции в платформата си за телевизия EON

 

 

Етикети:
Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!