EnteR

„Едно шоу на NO BLINK“: Как се подготвят актьорите за ролите си в киното (видео)

„Едно шоу на NO BLINK”: Как се подготвят актьорите за ролите си в киното

Oще cъc cтарта cи, „Едно шоу на NO BLINK“ обеща да cреща зрителите c най-интересните лица от кино гилдията и да разказва истории направо от кухнята. Точно това ще видите в новия епизод на Шоуто, в който актьорите Иван Бърнев, Елена Телбис и Димитър Николов разказват някой от най-незабравимите си истории в подготовката си за кино роли.

Какво всъщност означава да си актьор?

Да влезеш в ума на изцяло непознат човек. Да го разбереш. И даже да го заобичаш. Кой ти помага по пътя към този човек… и доколко? А доколко го срещаш сам? Ще се изненадате колко много са ключетата, които добрите актьори умеят да намират, търсейки начин да изживеят живота на някой друг… десетки пъти.

В този епизод на „Едно Шоу на NO BLINK” Иван Бърнев, Димитър Николов и Елена Теблис споделят някои от най-интересните си истории в работата им с режисьори като Иржи Менцел, Стефан Командарев, Ивайло Христов, Галин Стоев. Техните преживявания дават отговор на един важен въпрос, който със сигурност всеки кино зрител някога си е задавал, излизайки от салона – как точно се ражда спойката, магията в един филм, и защо понякога дори страхотни актьорски изпълнения не успяват да ни развълнуват…

Втората част на епизода ще бъде излъчена премиерно  на 16 март от 10:00ч – не я пропускайте, чрез функцията „Задаване на напомняне“

(линк към епизода: https://www.youtube.com/watch?v=BExmwcUU2pk).

Тогава, с много чувство за хумор, тримата актьори ще ви споделят някои от най-…голите истини за киното.

Следете канала на „Едно шоу на NO BLINK” в YouTube и се абонирайте за единственото онлайн предаване за българско кино, в което ви очакват още много нови рубрики и интересни срещи.