Образование Технологии

Една седмица остава за кандидатстване в платената Лятна стажантска програма на Vivacom

Една седмица остава за кандидатстване в платената Лятна стажантска програма на Vivacom

Само една седмица остава до края на срока за кандидатстване за Лятната стажантска програма на Vivacom. Всички желаещи могат да изпратят CV и мотивационно писмо  на www.vivacom.bg/ в раздел Кариери до 30 април 2019 г. Програмата предлага платен тримесечен стаж на трудов договор, както и пакет специални придобивки. Но най-ценното за бъдещите специалисти е практическият опит, който получават, работата по реални казуси от бизнеса и менторинга от експерти с опит в компанията.

Всяка година близо 40% от стажантите продължават развитието си в телекома. И тази година обявените стажантски позиции са в почти всички отдели на компанията – Информационни технологии, Финанси, Право, Маркетинг, Човешки ресурси, Продажби и др.

Перспективите за развитие в една от водещите компании в технологичния сектор у нас бяха представени пред студентите от Технически университет София и УНСС по време на кариерните форуми, проведени в тях. Студентите в УНСС се запознаха с успешни примери на служители на Vivacom, започнали като стажанти в компанията и израснали до позиции като старши мениджър и директор. Тази година е 16-то поредно издание на програмата, което протича под надслов „VIVAGAME Открий своето място!“.

Може да подкрепите MediaBricks.bg чрез платформата Patreon Become a Patron!