HUAWEI P20 Pro
Смартфони

Европейската хардуерна асоциация обяви Huawei P20 Pro за „Най-добър смартфон на 2018“

Huawei P20 Pro бе обявен за „Най-добър смартфон за 2018 г.“ на европейските годишни награди за хардуер за тази година, организирани от Европейската хардуерна асоциация. Тези награди отличават най-добрите електронни продукти на европейския пазар и отразяват мнението и избора на опитни редактори от медии от цял свят. На събитието за 2018 година над 100 редактора гласуваха за любимите си продукти в 42 категории електронни устройства и хардуер, включително смартфони, носими устройства и компоненти за персонални компютри.

Европейската хардуерна асоциация обединява девет от най-големите технологични медии от целия континент, които имат общ обем от над 22 милиона читатели. Оценявайки най-новите продукти на пазара, над 100 от водещите технологични редактори в Европа гласуваха за Huawei P20 Pro като „най-добрият от най-добрите“.

Смартфонът на Huawei разполага с първата в света тройна Leica камера и процесор с изкуствен интелект, които работят заедно, за да осигурят професионално фотографско изживяване. Системата на интелигентна камера създава изключителни нощни снимки и поддържа до 5x хибридно приближение и 10x цифрово мащабиране. Възможностите на камерата на най-актуалния флагман на Huawei се затвърждават и от продължаващата доминация на P20 Pro в челото на класацията на DxOMark, където смартфонът изпреварва конкуренцията с общ резултат от 109 точки, след излизането му през март тази година.

Етикети: